931 804 839

summae@fundaciosummae.cat

  • Caminem amb tu<br />per avançar
  • SUMMAE AMB TU

Centre mèdic-psicològic per l’infant, adolescent i família

Un equip de persones i professionals especialitzats, que ens mou la vocació d'atendre i acompanyar des d’una perspectiva amplia i integral, a l’infant, adolescent/adult i a la seva família, que presenta una dificultat en el seu desenvolupament neurològic, psicològic, emocional, sensorial i/o motriu. 

Entenem que el desenvolupament de l’infant, és fruit d’un potencial biològic, però tanmateix, ja des del néixer, les vivències, experiències i interacció amb l’entorn són determinants per al seu desenvolupament. En aquest sentit, la nostra intervenció es dirigeix no només en l’infant sinó també a acompanyar els pares o referents, per a facilitar aquest camí de la vida com és el de desenvolupar al màxim les capacitats potencials que l’infant disposa.

Els nostres serveis

Des de fa 12 anys, oferim una intervenció adreçada als nens, adolescents i adults, i a les seves famílies, que es troben en situació de risc o de dificultats en el seu desenvolupament neurològic, psíquic, sensorial o motriu.

Històries i actualitat

Dr. Jordi Ponces i Vergé

Dr. Jordi Ponces i Vergé

  • 25 d' abril de 2024

El passat dissabte 21 d’abril, ens va deixar el nostre mestre, company, amic, Dr. Jordi Ponces i Vergé, que a més de Patró de la Fundació, era el Director de l’Institut Jordi Ponces de Paràlisi Cerebral i Desenvolupament del nen,  de l’entitat.

El recordem pel seu compromís profesional i personal envers companys i pacients, pel seu tracte proper i afable, així com l’esperit docent i inteligent per transmetre una profunda comprensió de les persones que ha atés.

Moltes gràcies Dr. Ponces

Comencem?

Som un equip humà, format per professionals de diferents disciplines, amb una àmplia experiència professional, i treballem de forma interdisciplinària per acompanyar-te en tot el procés d'atenció terapèutica.

Demana visita

O truca'ns 931 804 839